Kortermaja ehitus ajas naabril harja punaseks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitus
Ehitus Foto: SCANPIX

Kuressaare Tuulte Roosi elurajooni elaniku sõnul valitseb seal kerkiva kortermaja ehitusplatsil kaos ja traktorid «hullavad» kõrvalmaja parkimiskohtadel. Arendaja ütleb aga, et parkimiskohad kuuluvadki ehitatava maja juurde, vahendab Saarte Hääl.

Elanik kaebas, et kortermaja ehitusplatsil valitseb tõeline kaos – traktorid pargivad vastasmaja parkimiskohtadele, rekade laadimiseks tõmmatakse parkimiskohti lintidega kinni, on mudane ja ette on seatud aed, mis takistab pikemate autode parkimist.

Kinnisvaraarendaja Tullio Liblik sõnas, et on olukorraga väga hästi kursis. «Murelik kodanik oli oma mured koos piltidega ka linnavalitsusse saatnud,» sõnas Liblik ja lisas, et pildil oli tabatud hetk, kus traktor pidi natuke suurema kaarega keerama ja traktorist tuli hetkeks välja, et olukorda kaeda ja manööver sooritada. «See hetk on pildil näha, et traktor «seisab» kõrvalmaja parkimiskohtadel.»

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles