Esmaspäevast alustab reisilaev «Aegna» Ruhnu saare teenindamist

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruhnu sadam.
Ruhnu sadam. Foto: Toomas Huik

Väinamere Liinid alustab esmaspäeval, 16. mail reisilaevaga «Aegna» Roomassaare-Ruhnu ja Munalaid – Ruhnu liinide teenindamist.
 

Saare maavalitsus ning majandus- ja kommunikatsiooniministeerium tellivad Ruhnu saare ühenduse tagamiseks 55 reisi Roomassaare suunal ja 58 reisi Munalaiu sadamasse.

Kevadhooajal 16. maist 12. juunini ja sügisel 31. augustist 17. septembrini toimub viis edasi-tagasi reisi nädalas - kolm Roomassaarest ja kaks Munalaiust. Tipphooajal 13. juunist 30. augustini toimub mõlemal suunal kolm reisi nädalas.

Kevadhooajaks on võimalik juba kohti broneerida telefonil 14204 või info@tuulelaevad.ee, peatselt avaneb broneerimine ka ülejäänud hooajale.

Piletihinnad on mõlemal liinil ühesugused. Reisija täispilet maksab 16 eurot ja sooduspilet 8 eurot, Ruhnu püsielanikele on täispilet 6 eurot ja sooduspilet 3 eurot.

Kokkuleppel on võimalus tellida reisilaevaga «Aegna» ka erireise. Laev mahutab 92 reisijat ja võimaldab vedada ka kaupu kinnises trümmis ja tekil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles