Kaunimaid kortermaju oodatakse konkursile

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja Tallinnas Tatari tänaval.
Kortermaja Tallinnas Tatari tänaval. Foto: EESTI DISAINERITE LIIT

Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) ja Eesti Kodukaunistamise Ühendus ootavad kortermaju osalema kauneima kortermaja konkursil.

Konkursile esitatud objektide puhul vaadeldakse terviklikku ruumimõju, heakorda, haljastust ning väikevorme.

Eesti Korteriühistute Liidu välissuhete ja projektide juhi Anu Sarneti sõnul valitakse kaunimad kortermajad välja kolmandat korda ning korteriühistute huvi ürituse vastu on järjest suurenenud.

«Paistab, et inimesed tunnevad oma kodumaja ümbruse korrastamise vastu elavat huvi - maja ümber istutatakse puid ja põõsaid, tehakse korda rõdusid, luuakse lastele maja juurde vaba aja veetmise võimalusi,» rääkis Sarnet. Ühistute oskused selles osas, kuidas maja juurde kuuluvat väikest maalappi koduseks muuta, on tema kinnitusel nähtavalt paranenud.

Konkursil osalemiseks on vajalik esitada kandideerimise taotlus ja 6-10 fotot e-postiga anu.sarnet@ekyl.ee või posti teel: Eesti Korteriühistute Liit, Sakala 23 a, 10141 Tallinn, märgusõnaga «konkurss».

Kandideerimistaotluste ja fotode esitamise tähtaeg on 1. juuni kell 17. Palutakse arvestada, et ka posti teel saadetavad taotlused peavad olema hiljemalt selleks ajaks kohale jõudnud, hiljem laekuvaid taotlusi arvesse ei võeta. Fotod tuleb saata meilitsi või esitada CD-l.

Konkursi tingimustega saab tutvuda EKÜL kodulehel: www.ekyl.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles