Prisma: 25 toote hinnakülmutus ei tule teiste kaupade kallinemise arvelt

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma Peremarketite turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainas.
Prisma Peremarketite turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainas. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Prisma teade, et külmutab aasta lõpuni 25 toote hinnad, tekitab skeptikutes küsimusi. Poeketi turundusjuhi sõnul pole skeptiliseks suhtumiseks siiski alust.

«Me arutasime siin, et kindlasti küsitakse, et kas olete hinnad juba ära tõstnud. Seda mee teinud ei ole. Eelmisel nädalal võrdlesime veel teistega hindu ja nende toodete hinnad on väga konkurentsivõimelised,» rääkis Prisma Peremarketite turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainas.

Samuti kinnitas Lainas, et soodsate hindade hoidmine ei tule teiste toodete kallinemise arvelt. «Eesti inimestele on hind oluline ja nad jälguvad kõikide toodete hindu väga hoolikalt. Kui me hakkaksime teiste toodete hindu, siis me hammustaksime sellega endale kätte,» sõnas ta.

Küsimusele, kas hindade külmutamine tähendab ka seda, et neid ei langetata kuni aasta lõpuni, vastas poeketi esindaja, et kui läheb taas piimahinnasõjaks, siis lähevad nad muidugi kaasa. «Kui hinnad langevad, tuleme hindades ka alla. Kui keegi teeb lühiajalise nädalalõpukampaania, siis mitte, kuid kui hinnamuutus on ikka püsiv, siis lähme kaasa.»

Lainas kirjeldas veidi ka külmutatud hinnaga toodete valikut – nende sekka on arvatud ka poeketi omatooteid ehk private label`eid, kuid tegemist on siiski kvaliteetsete toodetega. «Ei ole nii, et piima asemel on piimalaadne toode.»

Hinnagarantiiga seotud riskid võtab Prisma Lainase sõnul puhtalt enda kanda, tootjad kampaanias ei osale. «Me loomulikult informeerisime tootjaid, et meil on selline asi plaanis, aga ega tootjad ei anna meile aasta lõpuni sellist garantiid nagu meie klientidele anname. See on puhtalt Prsima enda lubadus,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles