SEB sulgeb Ülemiste pangakontori

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB.
SEB. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

SEB sulgeb tänavu aprillis Ülemiste pangakontori, viimast päeva on antud kontor avatud 7. aprillil.

Alates 8. aprillist sulgeb SEB oma Ülemiste kontori, ütles SEB kommunikatsioonijuht Julia Piilmann. «Kuid Tallinn jääb meie teenustega endiselt väga ilusti kaetuks, sest linnas töötab veel viis SEB kontorit,» lisas ta.

Seejuures pole pangal esialgu plaanis lisaks Ülemiste kontorile teisi pangakontoreid sulgeda. «Kontori sulgemise plaani kui sellist SEB-s ei ole, jälgime pidevalt oma klientide käitumist ja reageerime vastavalt. Mis puudutab Ülemiste kontori sulgemist, siis kõigil Ülemiste kontori töötajatel on võimalus jätkata töötamist SEB teistes kontorites või muudes üksustes,» märkis Piilmann.

SEB klientidele jäävad Ülemiste keskuses alles võimalus teha automaatides sularaha sisse- ja väljamakseid. Lisaks varasemalt pakutud telefoni teel nõustamisele, pakub pank praegu ka videonõustamise võimalust.

Tallinna elanikel on võimalik pärast Ülemiste kontori sulgemist endiselt külastada SEB pangakontoreid Tornimäel, Järve keskuses, Kristiine keskuses, Magistrali keskuses ja Lasnamäe Centrumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles