Noortelt noortele HIV-ennetus jätkub

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri gümnaasiumi 10. klassi õpilastel jagus neid HIV teemal koolitama tulnud Helin Ausmaa-Kaivole ka küsimusi.
Jüri gümnaasiumi 10. klassi õpilastel jagus neid HIV teemal koolitama tulnud Helin Ausmaa-Kaivole ka küsimusi. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Haridus- ja teadusministeerium jätkab ühe edukama HIV ennetustöö meetodi, noortelt-noortele, koolituste toetamist ning kuulutas välja konkursi selleks koolitajate ja ennetustöö korraldajate leidmiseks.


Laekunud pakkumiste seast valib ministeerium välja partnerühingud, mis valmistavad ette noortelt-noortele koolitajad ja korraldavad noorte seas HIV ennetustööd. Konkursil osalemise eelduseks on tõendatav pädevus HIV ennetusliku teabe alaste ja seksuaalkasvatuslike koolituste korraldamiseks.

Selle tegevuse eesmärgiks on kaasata ennetustegevusse noori ning suurendada nende teadlikkust sugulisel teel levivatest haigustest.

Partnerühingutega sõlmitakse lepingud HIV-ennetustöö korraldamiseks noortelt noortele meetodil ajavahemikul august 2011 kuni juuni 2012. Kokku toetab haridus- ja teadusministeerium noortelt-noortele meetodil korraldatavat HIV ennetustööd 76 502 euroga.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on selle aasta 20. juuni. Aarvesse lähevad sel päeval hiljemalt kell 12 ministeeriumi noorteosakonda jõudnud taotlused.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles