Varastatud rolleri omanik: enne proovisõitu võtke ID-kaart

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhke roller, mis vahepeal omanikku vahetas.
Uhke roller, mis vahepeal omanikku vahetas. Foto: Erakogu

Pärast seda, kui potentsiaalne ostja tema rolleriga Rakveres proovisõitu tehes vehkat tegi, hoiatab 16-aastane Andres, et enne proovisõidule laskmist tuleb alati ID-kaart enda kätte võtta.


Noormehel oli viimase peale tuunitud mustvalge roller, mida ta Rakverre 1700 euro eest müüma läks. «Kaks umbes 17-20 aastat vana kutti tulid proovisõidule Aldar Marketi ette ning üks sõitis rolleriga ära ja teine jooksis lihtsalt minema,» kirjeldab ta toimunut.

Andres andis noormeeste välimuse kirjeldused politseisse ja tänaseks on roller tänu saadud vihjele õige omaniku käes tagasi. Vahepeal oli sel küll hulk platsikdetaile ära vahetatud, nii et sõiduriist nägi hoopis teistsugune välja, kuid ka eemaldatud osad saadi kätte.

Andres ütleb, et ostjad tundusid täiesti usaldusväärsed ja ta ei osanud midagi kahtlustada. «Nüüd ütlen küll, et võtke ID-kaart enda kätte ja siis las sõidab,» lausub ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles