Inimesed kurdavad taarapunktide kehva seisu üle

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taarapunkt.
Taarapunkt. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Rikkis automaadid, kleepuv põrand, ebameeldiv lehk ja mustad käed – on asjad, millega tuleb kohusetundlikul taaraviijal aeg-ajalt arvestada.

«Taaraautomaadid lähevad pidevalt rikki,», «Sageli on kogumiskast täis, aga jupp aega ei tule kedagi, kes seda tühjendaks, nii et järjekorras seisvate inimeste aeg aina läheb ja läheb, kannatus katkeb,», «Vähegi lömmis purkidega on alati jama ja näen kogu aeg inimesi seal purkide peal vöötkoode käisega nühkimas,» kurtsid pealinna taaraviijad Õhtulehele.

Samuti märkisid mitmed seda, et taarapunktidest on kadunud käte puhastamise võimalus, pole puhastuspaberit ega kraanikaussi. Lisaks häirisid inimesi järjekorrad, mis tekivad tavaliselt hommikuti kella kümne ajal.

«Noh, kui ausalt öelda, siis ega taara äraandmises midagi väga meeldivat ja stressivaba ikka ei ole küll. Pigem väldiks!» võttis oma arvamuse kokku ajakirjanikega kõnelnud Carina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles