Alexela rajab Pärnu maantee ristmikule uue tankla

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Alexela Oil kavatseb avada augustis Tallinna ühe kõige tihedama liiklusega ristmikul, aadressil Pärnu mnt. 535A, uue automaattankla.


Ettevõtte teatel on värske investeeringu suuruseks ligi pool miljonit eurot.

«Tegu on ühe kõige sõidetavama ristmikuga Tallinna lähistel, ööpäevas läbib seda üle 30 tuhande sõiduki. Lisaks Laagri, Veskimöldre, Saue, Saku ja Jälgimäe elanikele saab see kiireks ja mugavaks teeninduspunktiks kõigile, kes laia Euroopa teedele edasi sõidavad,» ütles Alexela Oil juhatuse liige Ain Kuusik.

Ta lisas, et uue, kaasaegse tehnika ja soodsa asukohaga tankla on hea täiendus Alexela tanklate ketti, mille automatiseerimisse investeeriti eelmisel aastal üle 1,6 miljoni euro.

Tankla ehitatakse kasutamiseks nii sõiduautodele kui rasketranspordile. Sinna paigaldatakse uued moodsad kiirtankurid ja hinnapost, mis jagab autojuhile operatiivinfot temperatuuri ja muu vajaliku kohta.

Alexela Oilil on üle Eesti 56 tanklat, nendest 51 automaattanklad. Ettevõte annab tööd ligi sajale inimesele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles