Harjumaal selgitati välja kõige ilusamad kodud ja hooned

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodukaunistamise konkursi Kaunis Eesti kodu raames selgusid sel nädalal Harjumaa kõige ilusamad eramud ja korrusmajad, maakodud ning ühiskondlikud hooned ja ettevõtted.

Harjumaa piirkondlikule konkursile esitasid 15 omavalitsust kokku 27 objekti - 13 eramut/korruselamut, 8 maakodu ja 6 ühiskondlikku hoonet või ettevõtet.

Eramute ja korruselamute hulgast tunnistati võitjaks perekond Taltsi kodu Haabneemes. Teise koha sai perekond Teesalu kodu Keila linnas ja kolmandaks tunnistati perekond Bõstrovi kodu Maardus.

Maakodude hulgast tunnistati võitjaks perekond Kõpperi Kõpu talu Vintse külas, Padise vallas. Järgnesid perekond Kangru Kuivaveski talu Keila valla Maeru külas ning perekond Kooskora Lepiku talu Kose valla Krei külas.

Ühiskondlike hoonete ja ettevõtete hulgast tunnistati võitjaks Viikingite Küla Kose vallas. Teiseks tunnistati Ardu kooli lasteaed ja kolmandaks Kernu Põhikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles