Facebookis tuhandeid osalejaid meelitanud rannapeo piletite müük keelati

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Facebookist.
Fragment Facebookist. Foto: Tarbija24

Facebookis reklaamitud üritusel «Teeme oma rannapeo» osalemisest on märku andnud tuhanded inimesed. Ometi puudub peo korraldamiseks kooskõlastus ning luba.

Facebooki üleskutse järgi peaks pidu toimuma 22. juulil Andineeme rannas. Osalemiseks on nõusoleku andnud 15 300 inimest ning ligi 7000 on osalemise osas kõhklevad.

Tarbijakaitseamet teatas täna, et korraldajatel ei ole tänase seisuga vajalikke kooskõlastusi ning lubasid. Seetõttu on ametil alust arvata, et pidu ei toimu ning piletite müük keelati.

«Iga avalik üritus vajab kooskõlastust ja luba kohaliku omavalitsuse poolt ning piletite müük  enne seda on keelatud.  Juhime tähelepanu asjaolule ning paneme kõikide ürituste korraldajatele südamele, et selline käitumine ja üleskutsete edastamine sotsiaalmeedia keskkondadesse on vastutustundetu ning või kaasa tuua ettenägematult tõsiseid ja ka traagilisi tagajärgi,» avaldas amet täna.

Inimestele, kes on avaldanud soovi reklaamitud rannapeol osaleda, soovitas amet korraldajatega kontakti võtta ning täpsustada, kas üritus on saanud vajalikud kooskõlastused ja kas see üldse toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles