Auto vajas purunenud küünelakipudeli tõttu remonti

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünelakid.
Küünelakid. Foto: SCANPIX

Tallinnas Sikupilli Prismast kaks küünelakki ostnud naise auto vajab nüüd remonti, kuna üks pudelitest purunes ning määris auto salongi. Küünelakkide maaletooja nõustus remondikulud hüvitama.

Anastassia Kolkhonen rääkis Kanal2 saatele «Reporter», et andis lakipudelid oma lapse kätte ja kaheaastase põnni käes puruneski üks pudelitest pauguga. Pudelist pääsenud oranž lakk rikkus nii lapse riided kui sisustuse. Autoteenindusest saadud kalkulatsiooni järgi on autol tarvis välja vahetada ligi tosin detaili ning tööde hind ulatub üle 600 euro.

Prisma andis pärast õnnetust Kolkhonenile tagasi küll küünelaki raha, kuid rõivaste ja auto kahjustuste hüvitamiseks pöördus naine küünelakkide maaletooja, firma Careria OÜ poole.

Firma esindaja Marko Nurmiku sõnul ei saa uskuda, et lakipudel plahvatas, see võis lapse käes ka mängides mingil moel puruneda.

«Üldjuhul on need pudelid päris tugevast klaasist ja varem pole selliseid juhtumeid olnud,» sõnas ta, lisades, et ka päikese tõttu ei tohiks paksust klaasist pudel sel moel puruneda.

Samas nõustus firma auto remondi eest maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles