Dr. Helluse keefir võitis lugejate südamed

Eve Kruuse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugejate lemmik Dr. Helluse keefir, tootja AS Tere.
Lugejate lemmik Dr. Helluse keefir, tootja AS Tere. Foto: Marina Puškar

Kasu sai oma lugejatelt teada, et nende lemmik-piimatoode on ASis  Tere juba 2003. aastast toodetav Dr. Helluse sarja kuuluv keefir, millele on lisatud Tartu Ülikooli teadlaste avastatud probiootiline piimhappebakter Lactobacillus fermentum ME-3.


Vastavalt konkursi tingimustele on võitjatoote tegijal õigus trükkida toote ümbrisele «Postimehe lugejate lemmik 2008».


AS Tere turundusosakonna juhataja Kaidi Reinu sõnul kavatsevad nad seda Dr. Helluse keefiri pakenditel ka teha. «Tere tänab kõiki, kes võtsid vaevaks Postimehe Kasu konkursi raames oma hääle saata! Tarbijate tunnustus on meile kõige olulisem ning sellise otsese tagasiside saamine lausa suurepärane,» rääkis Reinu.


Ühtekokku pälvis Postimehe lugejate kiidusõnu 52 piimatoodet, neist sagedamini märgiti ära veel OÜ Põltsamaa Meierei Eesti juust, AS Valio Eesti Alma virsikujogurt ja OÜ Põlva Piim Tootmine kirsimaitseline funktsionaalne dessert.


Täname kõiki, kes saatsid meile oma arvamuse! Kõigi vastanute vahel loositi välja kolm Postimehe tasuta tellimust. Loosiõnn naeratas Brit Ingermannile, kes sai Postimehe aastatellimuse omanikuks, pool aastat tuleb ajaleht Kallo Keelmanni postkasti ja kvartali jooksul saab tasuta Postimeest lugeda Rita K.


Järgmisel nädalal kuulutab Kasu toimetus välja parima lihatoote ja veebruaris  parima maiuse konkursi. Lõppkokkuvõtete tegemisele aprillis kutsume nii tootjate kui ka lugejate esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles