Kallist kauplusest saab arbuusi soodsamalt kui odavpoest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arbuus.
Arbuus. Foto: Raivo Tiikmaa

Arbuusikilo hinnad poodides ja turul võivad erineda isegi enam kui kaks korda, kusjuures turud pole sugugi soodsad kohad arbuusi ostmiseks.

Tarbija24 andmetel kõiguvad arbuuside hinnad praegu sõltuvalt müügikohast 47 sendist 1,5 euroni. 47 sendi eest saab arbuusikilo kätte Stockmannist, kus müüakse Ungarist pärit arbuuse kampaaniahinnaga.

Ungari arbuusid olid täna hommikul müügil ka Tallinnas Tartu maanteel asuvas Maxima kaupluses, hinnaks oli seal 79 eurosenti. Lähistel asuvas Grossi poes kaubeldi Itaalia arbuusidega, mille kilo maksis 54 eurosenti. Säästumarketites on arbuusi kilohinnaks praegu kehtiva kampaanialehe järgi 64 senti.

Vaieldamatult kalleimad on arbuusid turul. Turuarbuusid on pärit enamasti Kreekast ning hinnad jäävad 1-1,5 euro vahele. Levinuim hinnasilt näitas täna Tallinna keskturul summat 1,20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles