Uus toode: Pina Colada smuuti

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvesmuuti Pina Colada.
Suvesmuuti Pina Colada. Foto: Tarbija24

Kadarbiku smuutide sarja lisandus Pina Colada maitselise mahlajoogi proovipartii, mis on firma esimene katsetus Suvesmuutide projektis.

Sellele, et tegemist on katselise projektiga, viitab ka uue joogi praegune pakend – varem turul olnud smuutide pakendid on lihtsalt üle kleebitud. «Uue pakendi loomine on üsna aeganõudev ning kulukas, seetõttu kasutame praegu ajutisi lahendusi ning kui projekt osutub edukaks, tuleb ka originaalpakend,» rääkis Kadarbiku Köögivili OÜ müügidirektor Evi Napp.

Pina Colada Suvesmuuti erineb lisaks pakendile ka koostise poolest teistest Kadarbiku smuutidest. Tegemist pole 100-protsendilise mahlaga, vaid mahlajoogiga. Maitse on meele järele väga magusat ja kookosemaiku armastavatele joojatele.

Küsimusele, kas nimetus Pina Colada ja pakendile joonistatud kokteiliklaasid tähendavad, et jook on sihitud eelkõige täiskasvanutele kokteilide segamiseks, vastas Napp järgmiselt: «Nimetus Pina Colada osutab pigem joogi maitsele, sest viitab otseselt selle olulistele koostiosadele: ananassile ja kookosele.»

Suvesmuuti hind poodides peaks jääma 1,2-1,5 euro kanti ning müügikohtadeks on Selverid, Prismad, Tallinna Kaubamaja ja Stockmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles