Estonian Air kahekordistab sügisest Tallinna-Kiievi lendude arvu

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonaina Air.
Estonaina Air. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Alates 5. septembrist suurendab Estonian Air lendude arvu liinil Tallinn-Kiiev kuue lennuni nädalas, lisades teisipäevased, neljapäevased ja laupäevased lennud.


Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Kiievisse kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. «Estonian Airi reisijate hulk Tallinnast väljuvatele reisidele on viimastel kuudel märkimisväärselt suurenenud, mistõttu lisame lende kasvava nõudlusega sihtpunktidesse,» ütles Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras.

Estonian Air teeb koostööd lennufirmaga Aerosvit Airlines, mis pakub Kiievist edasilennuvõimalusi muu hulgas ka paljudesse Ukraina puhkusesihtkohtadesse, nagu Odessa, Simferopol jt. «Lendude lisamine Tallinna-Kiievi liinil aitab kasvatada ka läbi Tallinna kulgevat transiitliiklust meie Skandinaavia ja idasuunaliste sihtpunktide vahel,» lisas Parras.

Ühe suuna pilet maksab algusega Tallinnast alates 95st eurost ja algusega Kiievist alates 106st eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles