Kärdla kohvik kogub raha tomograafi ostmiseks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomograaf.
Tomograaf. Foto: Margus Ansu

Kärdla kohvikutepäeva osaline seltsing Cafe Oreintale kuulutab, et kogub 6. augustil oma kohvikus «Sanatoorium» raha tomograafi ostmiseks Hiiumaa Haiglale.
 


Seltsing teeb seda koostöös Hiiumaa haigla ja euroinfo võrgustikuga Europe Direct. «Me oleme igal aastal oma kohviku tulu suunanud heategevuseks,» ütles seltsingu liige Vilma Tikerpuu.

«Sel aastal aastal aitame jõudumööda kaasa, et tomograafi
saaks kiiremini välja osta. Ootame külastajaid, kes meie küpsetisi ostes toetaksid nii vajaliku aparaadi jõudmist Hiiumaale,» lisas ta.

Kokku on 2011 aasta augustiks Swedbankis Hiidlaste Koostöökogu eriarvele 221050754758 annetatud 628 eurot lisaks deposiidis olevale 145 858 eurole, mis ootab riigipoolset tuge, et Hiiumaa haigla saaks
omale soetada kaasaegse, saareelanikele elutähtsa diagnostikaseadme.

Lisaks Swedbankile koguti Hiiumaa Haigla tomograafi jaoks raha ETV Jõulutunneli annetusliini kaudu. Hiiumaal korraldab annetuste kogumist MTÜ Hiidlaste Koostöökogu.

Kärdla kohvikutepäev on viie aastaga muutunud tõsiselt võetavaks kogukonna ürituseks oma kodukoha tutvustamisel. Kohvikutepäeva projekti veab Hiiumaa turismiliit ja toetab Leader programm.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles