Elion muutis digi-tv hinna arvutamist

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor.
Televiisor. Foto: SCANPIX

Kui Elioni digitelevisioonis sai varem kanali tellida mõneks päevaks ja sellest loobudes tuli maksta kasutatud päevade eest, siis juunist tuleb kohe maksta terve kuu eest ja pole vahet, kas kasutad kanalit ühe päeva või 26.

Elioni erasegmendi juhi Silver Soomre sõnul puudutab muudatus ainult seda, kuidas toimub telekanalite eest tasu arvestamine nendega liitumise kuul.

See tähendab, et kui liitute mõne Elioni TV-kanaliga näiteks augustis ja loobute sellest paari päeva pärast augustis, siis teenuse hinna arvestus toimub 30 päeva põhise sammuga.

Järgnevate kuude eest toimub arvestus taas päevapõhiselt ehk kui liitute näiteks 1. augustil ja loobute teenusest 10. septembril, siis arvestatakse teenuse maksumus perioodiks 1 kuu ja 10 päeva.

Soomre väitel puudutab selline hinnastamisloogika väga väikest hulka kliente, sest nende kasutajate jaoks, kes nö igapäevaselt või -nädalaselt TV kanalite muudatusi ei tee, ei muutu midagi. 

Soomre sõnul oli muudatust vaja, sest Elion maksab kanalite eest omanikele kuu ja mitte päevapõhiselt. Seetõttu viidi sama põhimõte sisse ka klientide tasumise osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles