Bingo Lotos võideti üle 200 000 euro

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pallimasin.
Bingo Loto pallimasin. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Täna õhtul loositi Lotokolmapäeva saates välja järjekordne Bingo Loto suurvõit. Summaks kujunes 232 232 eurot ehk üle 3,6 miljoni Eesti krooni. Võidupilet osteti loosimise päeval internetist.

Eelmine Bingo Loto jackpot võideti alles 29. juunil, siis oli summaks 339 494 eurot ehk üle 5,3 miljoni Eesti krooni ning pilet osteti Pärnu bussijaama R-kioskist.

Viking Lotto jackpot läks sellel korral ühele õnnelikule lotomängijale Soome. Õnnenumbri kogunenud võidufond ei leidnud veel ka sel korral omanikku ja kandub edasi lisaks järgmise nädala loosimisele ja nii on Viking Lotto ennustatav jackpot koos Õnnenumbriga järgmise nädala loosimiseks juba 6,6 miljonit eurot ehk üle 103 miljoni Eesti krooni.

Eesti Loto maksis 2011. aasta kuue esimese kuuga riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks ligi 2,9 miljonit eurot ehk üle 45 miljoni krooni. Võitudena on kuue kuuga välja makstud üle 7,6 miljoni euro ehk üle 119,6 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles