Saada pilt oma aia vigurviljast ja võida õhtusöök restoranis!

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugejamängu võitjat ootab restorani City Marina kinkekaart.
Lugejamängu võitjat ootab restorani City Marina kinkekaart. Foto: City Marina

Tarbija24 aiaportaal Aed ja Kodu kuulutab välja sügisese lugejamängu. Ootame lugejate fotosid vigurviljadest ehk kummalise välimusega aiasaadustest. Piltidest valmib meeleolukas galerii. Mängus osalejate vahel loosime välja Tallinnas asuva mereäärse restorani City Marina kinkekaardi väärtusega 60 eurot.

Osalemiseks saada foto koos lühikese kirjeldusega toimetuse e-posti aadressile toimetus@tarbija24.ee. Lisage kirjale kindlasti ka oma nimi ja kontakttelefon, et saaksime võidu korral teiega ühendust võtta. Pilte ootame 14. septembrini, võitja selgub 15. septembril.

Mängu auhinna välja pannud City Marina pakub külalistele nautimiseks vahemereäärse rõhuga kööki ja Eesti kalameeste värsket saaki. City Marina on ka üks väheseid restorane Tallinnas, mida saab külastada ka kaatri või jahiga. Silduda on võimalik otse restorani ette ja soovi korral serveeritakse toitu kliendi laeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles