Novatours tõstis reiside tagatisraha 1,2 miljoni euroni

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Novatours tõstis septembri alguses tagatissummat 200 000 euro võrra 1,2 miljoni euroni, mis on Eesti reisikorraldajatest seni suurim tagatis.


«Mahud suurenevad, sellest tulenevalt suureneb ka tagatis. Anname oma klientidele selged garantiid, selleks et suurendada meie usaldusväärsust,» ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. Viimati tõstis Novatours oma tagatisraha juuni alguses 801 000 eurolt enam kui miljoni euroni.

Novatours lõpetas kolmapäeval 2011 - 2012 talvehooaja reiside varajase tellija soodustuse kampaania, mille raames broneeris endale reisi ligi 1300 reisihuvilist. Seda on enam kui kaks korda rohkem võrreldes eelmise aasta sama ajaga.

Oktoobrist aprillini kestval talvehooajal pakub Novatours nii mõndagi uut ja seda eelkõige eksootikahuvilistele. Sihtkohtade valikus on seekord uue reisisihina India, Goa päikeserannik. Goa kahenädalased reisid algavad detsembri lõpust ja hooaeg kestab kuni märtsi alguseni.

Eelmisel aastal reisijate südamed võitnud Iisrael ootab taas avastamist. Samuti on võimalus reisida otselendudega Tallinnast Gran Canariale. Uusi ja vanu kliente oodatakse ka juba teada-tuntud reisidele Hurghadasse, Sharm El Sheikhi ja Tenerifele.

Novatours on tänaseks tegutsenud Eesti reisikorraldusturul juba pea kaheksa aastat. Ettevõte on juhtiv reisikorraldaja Leedus, Lätis ja Eestis, omades nendes riikides vastavalt ligi 50, 30 ja 30 protsenti turust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles