Eesti ettevõtted osalevad Moskva toidumessil

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvesti tootmine.
Salvesti tootmine. Foto: Sille Annuk

13. - 16. septembrini toimub Moskva Expo messikeskuses rahvusvaheline toidumess World Food Moscow 2011, kus osalevad ka piimandusühistu E-Piim, Salvest ja V.G.A. Kaubandus.


Eesti toiduettevõtete eesmärk on laiendada oma müügivõrku Venemaal. Venemaa turul on aastaid edukalt juustu müünud piimandusühistu E-Piim. Ka Salvest ja V.G.A. Kaubandus on kogenud eksportijad, kes loodavad Venemaal uusi müügivõimalusi leida.

Salvesti tootevalikus on kvaliteetsed hoidised, alustades purgisuppidest kuni beebitoitudeni. V.G.A. Kaubandus on üks Eesti esimesi vinnutatud veiseliha tootjaid, kelle tooted on saadaval kaubamärgi all Beef Jerky.

Moskva toidumessile oodatakse umbes 60 000 külastajat, nende hulgas on kõik olulisemad Venemaa hulgimüüjad ja teised toidusektori esindajad.

Messil osaleb 1380 eksponenti 56 erinevast riigist, võrreldes mullusega on osalevate ettevõtete arv kümnendiku võrra kasvanud. Kokku on messipinda 23 500 m2.

Eesti ettevõtted viib messile meie põllumajanduskaubanduskoda.

Rahvusvaheline toidumess World Food Moscow toimub 1992. aastast alates.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles