Airbaltic avab Tallinnas esinduse

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbalticu lennuk.
Airbalticu lennuk. Foto: Toomas Huik.

Läti lennufirma Airbaltic avab 10. detsembril Tallinnas oma esimese esinduse Eestis.


Kontori avamine on oluline samm lennufirma laienemisplaanides. Väljaspool Lätit asuvad Airbalticu kontorid veel Berliinis, Kiievis, Minskis, Moskvas, Peterburis, Klaipedas ja Vilniuses, teatas firma.

Airbalticu president Bertolt Flicki sõnul teeb esinduse avamine siinsetele klientidele reisimise kordades lihtsamaks, kuna nüüd saab teenuste ja lendude kohta infot otse kesklinnas asuvast kontorist.

Seoses esinduse avamisega pakub airBaltic vaid 12. detsembril alates kella 12.00 spetsiaalseid avamishindu: esimesed 100 piletit Amsterdami, Viini, Berliini, Hamburgi, Düsseldorfi, Münchenisse, Nizzasse, Veneetsiasse, Brüsselisse ja Zürichisse müüakse hinnaga 499 krooni üks suund. Hind sisaldab kõiki makse.

Airbalticu esindusest saab infot nii firma teenuste, piletite kui ka pagasitingimuste kohta, lisaks saab kesklinna kontorist osta ka lennufirma suveniire ning Airbalticcard Mobile telefonikaarte. Airbaltic asub Tallinnas aadressil Estonia pst. 1/3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles