Lastejalatsipood pole hoolimata ettekirjutusest vigaseid kingi välja vahetanud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste jalatsid. Pilt on illustreeriv.
Laste jalatsid. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Tarbijakaitseameti poole pöördus augustikuus nördinud vanem, kes oli Tallinna Foorumi keskuses astuvast lastejalatsipoest Vincent Shoe Store ostnud 49,2 eurosed kingad, mis aga koheselt katki läksid. Hoolimata ettekirjutusest pole pood praakkingi siiani välja vahetanud.


Nimelt tulid pärast kahenädalast kandmist General Express OÜ-le kuuluvast poest ostetud lastekingadel ära takjakinnis, mistõttu ei saanud jalanõusid enam kanda. Tarbija soovis jalatsite vahetust, kuid kaupleja ei leidnud, et tegemist oleks tooteveaga ning ei rahuldanud tarbija soovi.

Seejärel pöördus pettunud klient tarbijakaitse komisjoni, kuhu kaupleja esindaja kohale ei ilmunud. Kingad ostnud vanemal oli kaasas ka videomaterjal, kust ilmnes, et jalatsitega kõndima hakates tuleb kinnitus kohe lahti.

Tutvunud videomaterjali ning jalatsitega, leidis komisjon, et tarbija kaebus kuulub rahuldamisele. Vincent Shoe Store ei ole aga komisjoni otsust täitnud. Käesoleva aasta jooksul on sama poe suhtes viinud komisjon läbi viis istungit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles