Solvunud perearst läks Soome tööle

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eile oli viimane tööpäev 13 aastat Lääne-Virumaal töötanud Helve Laanmetsal, kes tunnistas, et üks lahkumise põhjustest oli teda solvanud ajalehe loo ilmumine.

Seni osaliselt Soomes töötanud perearsti sõnul mõtles ta, et jätkab Tapal ravimist paar aastat, kuni pensionini, kirjutab Õhtuleht. «Ma olin inimestest nii heal arvamusel,» lausub arst ja lisab, et siis ilmus üks ajaleheartikkel, «mis pani põntsu.»

Nimelt väitis patsient, et jäi abita, sest arst oli tööl Soomes ja sel ajal teisel pool lahte tööl olnud arst luges artiklit ja selle kommentaare internetist. «Ja siis ma leidsin, et ma ei saa enam üldse aru: omast arust olen endast kõik andnud. Kommentaarid olid sellised, et Laanmets töötabki ju ainult raha ja kommikarpide eest,» nendib pika staažiga arst pisarad silmis. Naise sõnul lõi see juhtum teda jalust täitsa maha ning ta otsustas, et nüüd aitab.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles