Maxima avab Narvas uue kahe iksiga supermarketi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus.
Maxima kauplus. Foto: Laura Oks

Maxima avab Narvas sel reedel, 21. oktoobril oma kaheksanda supermarketi Eestis. Aadressil Tiimanni 20 avatav kauplus annab tööd 62 inimesele.


Maxima Eesti OÜ tegevdirektor Vaidotas Pacesa sõnul on Narvas Maxima laienemist kaua planeeritud. Nii Kreenholmi Maxima XX supermarket kui neli Maxima X lähikauplust on jäänud narvakatele kitsaks.

Pacesa hinnangul on ostjad viimase aastaga hakanud eelistama suurema kaubavalikuga ent odavamaid supermarketeid. Tänavu detsembris on Maximal plaanis avada esimene suurema formaadiga kauplus ka Jõhvis ja järgmisel kevadel Maardus. «Mõne aasta pärast, kui sisetarbimine on piisavalt kosunud, saab Narvasse ehitada ka Maxima XXX hüpermarketi,» lisas ettevõtte tegevdirektor.

Narva uues supermarketis on üldpinda 1850 ruutmeetrit, millest müügisaal võtab enda alla 1230 ruutmeetrit. Supermarketil on uue paigutusega müügisaal, kasvanud on kodumaiste toodete ja värske köögivilja valik. Samuti on müügil Maxima oma köögi värsked kulinaaria- ja kondiitritooteid Narva tsehhist.

Kauplus avatakse reedel kell 12.00. Igapäevaselt on kauplus avatud 8.00-23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles