Euroopa lennufirmad muutuvad täpsemaks

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix
Euroopa lennufirmade ühenduse AEA andmetel väljusid reisid selle aasta aprillist oktoobrini palju täpsemalt kui mullu samal perioodil.

Näitajad paranesid nii kaug- ja lühilendude kui ka pagasi osas. 15 minuti täpsusega väljus 81 protsenti lähilendudest, mis on kolme protsendi võrra rohkem kui 2007. aastal. Kauglendude puhul tõusis graafiku järgi väljunud reiside osa 67 protsendilt 72 protsendini. Kaduma läinud kohvrite arv 1000 reisija kohta kahanes 17-lt 13,8ni.

AEA peasekretär Ulrich Schulte-Strathaus ütles positiivsetest tulemustest hoolimata, et firmadel pole rahuloluks põhjust.

«Paremad näitajad on küll väga teretulnud, kuid sellest ei piisa, et enesega rahul olla. Teenindusele suunatud majandusharu jaoks on iga kaotatud kott, iga hilinenud lend sündmuseks, kus väga komplekssne süsteem alt veab,» sõnas Schulte-Strathaus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles