Nüüd saab hambaid ka narkoosi all ravida

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hambaarst Lauri Vahtra uues kirurgiakabinetis.
Hambaarst Lauri Vahtra uues kirurgiakabinetis. Foto: Kliinik 32

Hambaravikeskus Kliinik 32 avas laienemise käigus uued hambaravikirurgiakabinetid, kus saab teha protseduure ka narkoosis.


Laienemise käigus kolis Kliinik 32 Tornimäe ärikeskuse 2. korruselt ümber 3. korrusele, kus hakkab tööle 487 ruutmeetril spetsiaalselt hambaravi jaoks ehitatud ruumides. Sellega võitis hambaravikeskus juurde kolmandiku võrra pinda, mis lubab avada varasema seitsme ravikabineti asemel 11.

Neist kaks on spetsiaalse sisseseadega kirurgiakabinetid, kus on võimalik teha hambaravi üldnarkoosis.

«Narkoos on hea just pikematel kirurgilistel protseduuridel, kus lahendame keerulisemaid ravijuhtumeid. Selle jaoks valisime narkoosiaparaadi koos integreeritava anesteesiamonitoriga, mille sarnased on kasutusel ka Eesti suurhaiglates üldmeditsiinilisteks lõikusteks.

Patsiendi eest kannavad hoolt anestesioloog ja anesteesiaõde, pärast operatsiooni saab patsient mugavalt
toibuda spetsiaalses ärkamistoas,» rääkis Kliinik 32 peaarst Lauri Vahtra.

Lisaks narkoosivõimalustele täiendas hambaravikeskus oma ravitehnikat olemasoleva kahe kõrval veel kahe hambaravimikroskoobiga, mis on juureravis oluline. Kliinik 32 meeskonnaga liitus ka kolm uut arsti ning kaks hügienisti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles