Pärast jõule toimub Tallinnas heategevusjooks

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt 2006. aasta heategevuslikult  vana-aasta jooksult.
Pilt 2006. aasta heategevuslikult vana-aasta jooksult. Foto: Stamina.ee
Pühapäeval, 28. detsembril toimub Tallinnas vana-aasta heategevusjooks, mille osavõtutasud lähevad Haapsalu rehabilitatsioonikeskusele liikumisvõime kaotanud lastele mõeldud mängupargi ehitamiseks.  

Rehabilitatsioonikeskus plaanib rajada mängupargi, kus ratastooli kasutavad lapsed saaksid muretult värskes õhus mängida, erinevatel pinnastel sõitu harjutada ning lihtsamaid tervisespordialasid harrastada.

Vana-aasta jooksul osalejatel on võimalus valida kahe distantsi vahel - 6,2 kilomeetri pikkune ring ja klassikaline maratonidistants. Lühemale rajale on oodatud ka kepikõnni harrastajad. Lühema distantsi eest tuleb maksta 100 krooni, maratoni eest 420 krooni.

Rada kulgeb täies ulatuses mööda kergliiklusteed marsruudil Premia jäähall – Rannamõisa tee – Vana Rannamõisa tee – metsatee – Vabaõhumuuseumi tee – Lõuka tee – Rannamõisa tee – Premia jäähall.

Täpsem info ja registreerimine veebilehel www.stamina.ee/jarvejooks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles