Tagasi mobiilivaatesse
Värskendamiseks tõmba

Kaup

:

Uued tooted: Banzai ja kalkuniahjupraad

Vičiunai hakkas tootma unikaalset surimi-suupistet Banzai, Rannamõisa aga üllatab jõulude eel tervislike kalkuniahjupraadidega.


Aasiapärane suupiste Banzai

Vičiunai Baltic toob turule Aasias laialdast populaarsust võitnud suupiste Banzai, mis on väärtuslikust kalavalgust ehk surimist valmistatud suupiste.

Banzaid on kolme erineva maitsega – juustu, vürtsikama jalapeno ning sidruni-juustu maitsega.

Vičiunai Balticu tegevjuhi Urmas Karnö sõnul on tegemist Aasias, eeskätt Jaapanis ja Lõuna-Koreas väga populaarse tootega, mida süüakse tänaval, büroos, trammis ja metroos.

«Eestlased suhtuvad Jaapani kööki väga hästi ning seetõttu otsustasime tutvustada seal suurt populaarsust kogunud toodet ka meie kohalikule turule,» ütles Karnö. Ta lisas, et unikaalse suupiste tootmist käidi uudistamas Jaapanis kohapeal, kus valiti välja Eesti turu jaoks kolm kõige enam eurooplaste maitsele vastavat retsepti.

Ta lisas, et kuna idee tekkis Jaapanis, otsustati panna tootele jaapanipärane nimi Banzai, mis tähendab tõlkes «hurraa» ning millega väljendatakse rõõmu, edu ja head tuju.

Banzai erineb teistest surimi-toodetest seetõttu, et see säilib ka toatemperatuuril viis kuud. Seda tänu Jaapani tehnoloogidele loodud erilise kahekihilisele pakendile, mis säilitab toote kuju ja maitseomadused ka väljaspool külmkappi.
Võrreldes tavapäraste snäkitoodetega nagu kartulikrõpsud ja küüslauguleivad, on surimi-suupisted tervislikumad ja kalorivaesemad. Toote orienteeruvaks hinnaks kauplustes on 1.10 – 1.20 eurot.

Surimi pärineb algselt Jaapanist ning tähendab jaapani keeles kala-hakkliha. Seda valmistatakse põhiliselt nendest tursalistest, kellel on vähe liha ja palju luid, mistõttu tavalise kala kujul need inimesele ei meeldi.

Rannamõisa tõi turule kaks uut ahjupraadi

Rannamõisa tõi poelettidele kaks uut väherasvast ahjupraadi. Mõlemad ahjupraed on valmistatud tervislikust kalkunilihast, üks kalkuni rinnafileest ning teine kintsulihast.

«Kuna kalkuniliha tarbimine on populaarne, siis otsustasime sel aastal jõuluhooajaks turule tuua mõned kalkunilihast kergesti valmistatavad ja väherasvased praed, et rikastada tervislikkust hindava tarbija jõululaua valikut,» märkis Rannamõisa kaubamärgi tootejuht David Pärnamets.

Rannamõisa uudistooted, kalkunirinnafilee ahjupraad ning ahjupraad kalkunikintsulihast, on sellised praed, mille valmistamisega saab kodus ise hakkama ka suhteliselt köögikauge inimene.

Kalkuni rinnafileest ahjuprae ja kalkuni kintsulihast ahjuprae valmistamiseks tuleb mõlemaid tooteid küpsetada 180 kraadi juures 70 minutit.

Kalkuniliha tervislikkus seisneb lisaks madalas rasvasisalduses ka organismile kasulike valkude, vitamiinide ja mikroelementide sisalduses.

Kirjuta toimetajalePrindi
LinkMail
Märksõnad:Rannamõisa
Samal teemal
LOE TERVISEPORTAALIST
MUST REEDE
Sponsoreeritud artiklid
MAJANDUS
TERVIS.POSTIMEES.EE
    LOE TERVISEPORTAALIST
    LOE TERVISEPORTAALIST
    LOE TERVISEPORTAALIST
    Viimased uudised
    Üleskutse
    Lugeja küsibKõik
    TervisKõik
    Tasub teada
    48h populaarsemad teemad
    Top kommentaarid
    Top lood
    UudisedKõik
    Katsed ja testidKõik
    Lugemissoovitus
    Aed ja koduKõik
    Gallup

    Küsitluses on osalenud  inimest
    Majandus24Kõik
    Valuutakursid
    USD
    0,801 EUR
    GBP
    1,257 EUR
    LTL
    0,29 EUR
    SEK
    0,108 EUR
    RUB
    0,016 EUR
    =
    Kursid seisuga: 28.11.2014
    POSTIMEES.eeKõik
    NaineKõik
    JuhtimineKõik
    TallinnCityKõik