Saaremaa otsib taas konkursiga suveniiri

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune turismihooaeg on tegelikult täiesti ettearvamatu, kuna turistide arv hakkas juba eelmisel aastal vähenema.
Tänavune turismihooaeg on tegelikult täiesti ettearvamatu, kuna turistide arv hakkas juba eelmisel aastal vähenema. Foto: Egert Kamenik

Taaskord on suveniiritegijal võimalus panna kaalule oma oskused ja võimekus ehk osaleda konkursil «Saaremaa suveniir 2009».


Konkursi eesmärgiks on mitmekesistada Saare maakonda ja Kuressaare linna tutvustavate ning piirkonna mainet kujundavate suveniiride valikut ning virgutada kohalikku loomepotentsiaali, ütles Meie Maale Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Priit Pruul.

Konkursile oodatakse kvaliteetseid suveniire, mis rõhutavad piirkonna omapära, on huvitavad, esteetilised ning väiketöönduslikes kogustes toodetavad, kutsus pressiesindaja konkursist osa võtma.

2007. aastal, mil esimest korda Saaremaa suveniiri konkurssi korraldati, osutus see suveniiritegijate hulgas vägagi populaarseks ettevõtmiseks ning ühtekokku esitati toona üle 40 töö, millest parimaks valiti Tallinna arhitekti Oksana Solovjova loodud pabermakett Kuressaare kindlusest.

Konkursi tingimused on kättesaadavad Kuressaare linna kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles