Sampo võttis klientide kontodelt topeltsummasid

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Sampo Panga kaardisüsteemi rikke tõttu debiteeriti aasta viimasel päeval sooritatud kaarditehingud topelt 1.jaanuaril, pank lubab raha tagasi kanda tänase päeva jooksul.


«Käisin 31. detsembril Stockmanni toidupoes, samas apteegis ja hiljem ka Tondi Selveris. Kokku ostsin kaupa 1176 krooni eest. Eile avastasin, et see summa on mul maha võetud 31. detsembril ja 1. jaanuaril uuesti,» rääkis Urmas.

Teine Sampo panga klient sooritas aasta viimasel päeval Tartu Kaubamajast 538 krooni suuruse ostu ja õhtul Pärnu Selverist veel 356 krooni suuruse ostu. Temagi avastas, et mõlema eest on raha topelt maha võetud.

Sampo Panga vanemkonsultant Urmet Seepter tunnistas, et topelt debiteerimine leidis aset kaardisüsteemi rikke tõttu ja lubas, et kliendid saavad oma raha tagasi. Tagastatud summadele makstakse tavapärast arvelduskonto intressi.

Sampo Pank vabandab klientide ees tekkinud ebamugavuste tõttu.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles