Kõige heldemalt annetasid sel korral toidukraami Narva inimesed

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga raha kogumise kast.
Toidupanga raha kogumise kast. Foto: Raigo Pajula

Möödunud nädalavahetusel, 19.–20. novembril koguti seitsmes Prisma toidukaupluses vähekindlustatud ja lasterikaste perede abistamiseks 11 743 ühikut toidukaupa, millest tubli veerand tuli Narva elanikelt.


Toidupanga toidukogumisaktsiooni raames annetasid ostjad konserve, purgisuppe ja -toite, õli, mahlu, moose, suhkrut, mett, jahu, tangaineid, hommikusöögihelbeid, teed, kohvi, pähkleid, rosinaid ja maiustusi.

Üllatuslikult täideti kõige rohkem kaubakaste Narva Prismas (2875 ühikut toiduaineid), kus oli annetatud kauba hulgas kõige enam makaronitooteid ning maiustusi. Samuti tuleb kampaaniat õnnestunuks ülejäänud kauplustes, sest annetatud ühikute arv oli kõikjal üle tuhande ühiku.

Tallinna annetused moodustasid kokku 2/3 kogu kogutud kaubast. Narva ja Tartu Prismas tehtud annetused moodustasid ülejäänud osa.

Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn on rõõmus ja tänulik, sest kordaläinud kampaania annab tunnistust sellest, et eestimaalased tõesti tunnevad muret nende pärast, kel puudus majas.

«Kauplustes toiduabi kogudes oleme teinud aitamise väga lihtsaks ja see on tänapäevaste inimeste jaoks suur eelis. Nõnda on võimalik midagi head teha samal ajal, kui oma perele sisseoste tehakse,» ütles Boerefijn.

Toidupank tänab südamest kõiki annetajaid, vabatahtlikke ja sõbralikke Prisma töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles