Lääne-Tallinna Keskhaigla uueks juhiks sai Imbi Moks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Tallinna Keskhaigla
Lääne-Tallinna Keskhaigla Foto: Peeter Langovits

Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) nõukogu valis haigla juhatuse esimehe ametikohale haigla senise ravijuhi Imbi Moksi, kes viimasel kolmel kuul juba täitis juhatuse esimehe kohuseid.
 


Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul oli Imbi Moksi valimisel määravaks tema pikaaegne töö- ja juhikogemus LTKH süsteemis. Eriti oluliseks pidas nõukogu Imbi Moksi rolli haigla viimaste aastate märkimisväärses arendamises ning haigla juhtimise järjepidevuse tagamisel.

Imbi Moks lõpetas Tartu Ülikooli 1981. aastal, töötas pediaatrina aastatel 1982-2004, olles ühtlasi Kopli lastepolikliiniku peaarst. Kuni aastani 2010 oli naine LTKH ravikvaliteedi juht, hiljem ravijuht.

LTKH nõukogu langetas koosolekul ka otsuse, mille kohaselt ühildab haigla kliinikute juhtide ettepanekul edaspidi juhatuse esimehe ja ravijuhi tööülesanded.

LTKH nõukogu kuulutas konkursi haigla juhi kohale välja 19. novembril, 1. detsembril lõppenud konkursile laekus neli avaldust.

Tänasel nõukogu koosolekul osalesid Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti juht Vahur Keldrima, linnavolikogu sotsiaalkomisjoni liige Peeter Mardna, abilinnapea Taavi Aas ja nõukogu juhina abilinnapea Merike Martinson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles