Pühapäeval toimub Telliskivi kirbuturul esmakordselt käsitöölaat

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirbuturult leiab ka isetehtud kaltsunukke.
Kirbuturult leiab ka isetehtud kaltsunukke. Foto: Telliskivi kirbuturg

Pühapäeval, 11.detsembril ootab Telliskivi kirbuturul külastajaid käsitöö-, disaini- ja kunstilaat, kus käsitööseltsid, disainerid ja kunstnikud müüvad oma kordumatut loomingut.


«Telliskivi kirbuturul toimub nii suurejooneline käsitöö-, disaini- ja kunstilaat küll esimest korda, kuid loodetavasti kasvab sellest välja mõnus traditsioon,» ütles Telliskivi kirbuturu korraldaja Külli Toom.

«Laadal müügil olevad esemed on ainulaadsed ning soovi korral leiab siit omanäolise jõulukingituse nii suurele kui ka väikesele kingiootajale,» lisas ta.

Kokku osaleb laadal 70 müüjat ning pakutav toote valik on lai: vilditud ja täispuidust mänguasjad, kaltsunukud, kudumid ja disainitud laste villased talvemantlid, linikud, pajalapid, muhu sussid ja haapsalu sallid, käsitsi maalitud portselan, laastumaalid, öko-seebid ja vannitoakosmeetika, re-disain riided, vanadest kilekottidest heegeldatud prossid ning hulgaliselt ehteid. Lisaks saab soetada jõuluehteid, kingikotte ja kaarte, jõulupärgi ning jõuluaega sobivaid metsataimede kompositsioone.

Laadal osaleb ka Paljulapseliste perede liit, mille vabatahtlikud müüvad laste ja nende emade-isade poolt valmistatud käsitööd. Laada ajal on avatud ka kaks töötuba, kus juhendajate abil saavad huvilised valmistada jõuluehteid ja kaarte ning nahast meeneid.

Käsitöö-, disaini- ja kunstilaat toimub Telliskivi kirbuturul (Telliskivi 60a, Tallinn) pühapäeval 11. detsembril kell 10-15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles