Swedbank viib Virtsu sadamast pangaautomaadi ära

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki sularahaautomaat.
Swedbanki sularahaautomaat. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Swedbank suleb aprillist sularahaautomaadi Virtsu sadamas, sest kuigi sadamas peatub parvlaeva oodates ligi 650 000 inimest aastas, on rahaautomaadi kasutus seal panga hinnangul liiga väike.

Swedbanki kommunikatsioonijuht Mart Siilivask kinnitas, et automaadi kasutamine on oluliselt vähenenud, sest nii sadamas kui ka parvlaevadel saab teenuste eest maksta kaarditerminalide kaudu, kirjutab Saarte Hääl.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin kinnitas, et kassades ja parvlaevadel saab teenuste eest maksta pangakaardiga. Ka Saarte Liinide juhatuse esimees Ants Tammleht kinnitas, et kõigi teenuste eest Virtsu sadama hoones ja territooriumil on võimalik maksta kaarditerminali kasutades.

Samas on Hiiuväin ise näinud mõnda juhtumit, kus kaarditerminal mingil põhjusel pangakaarti ei loe.
«Siis ongi hädast päästnud sularahaautomaat, mis ikkagi raha annab ja ülesõidu eest maksmist võimaldab,» sõnas Hiiuväin. «Aga probleeme pole palju ja kui on, siis välismaal välja antud pangakaartidega,» lisas ta.


Virtsu sadamale lähimad pangaautomaadid mandril asuvad aprillikuust alates Lihulas, kus on nii Swedbanki kui ka SEB sularahaautomaat. Kilomeetrite järgi on küll lähim Muhus Liival olev sularahaautomaat, kuid selleni jõudmiseks peab kõigepealt laevaga üle Suure väina saama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles