Eesti Loto: segaduse lotopiletiga selgitab ekspertiis

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotomasin
Lotomasin Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Eesti Loto teatel edastatakse lotopilet, millega tekkis arusaamatus Kuressaare Maximas, ekspertiisi ja põhjaliku ekspertiisi tulemused selguvad järgmisel nädalal.

Eilne Saarte Hääl kirjutas, et Kuressaare Maxima lototerminal väitis, et saarlanna Bingo loto võidupilet on võiduta, kuigi tegelikult oli pilet võitnud 5 eurot ja sama juhtus ka Kuressaare R-kioskis.

«Kui ma poleks saadet vaadanud, siis oleksin ju masinat usaldanud ning pileti ära visanud,» arutas lotomängija.

Eesti Loto teatas täna, et kliendihaldurid kontrollivad ja hooldavad lototerminale pidevalt. Ettevõte tuletab lotomüüjatele veelkord meelde, et juhul, kui lototerminal annab vastuseks «tundmatu pilet», tuleb vastavat lotopiletit kontrollida ka käsitsi ehk sisestada lototerminali vastava pileti number ja pileti turvakood.

«Kui tekib kahtlusi, saavad lotomängijad oma piletiga alati pöörduda Eesti Lotosse täiendava kontrolli sooritamiseks,» väideti teates.

Samuti soovitati alati küsida lotomüüjalt pärast pileti kontrollimist ka mittevõitmise kohta vastav kviitung, mille väljastab lototerminal ning millega samuti saab pöörduda Eesti Lotosse kontrolli sooritamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles