Pädaste mõis valiti 20 maailma parema hotelli hulka

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pädaste mõis.
Pädaste mõis. Foto: Marina Puškar

Muhu saarel asuv Pädaste mõis tunnistati maineka Andrew Harper's Hideaway Report 2009 raames 20 parema hotelli hulka.


Baltikumist ja Skandinaaviast pälvis tunnustuse koos Pädastega veel vaid Kopenhaagenis asuv hotell Nimb, teatas Pädaste mõis.

«See on kahtlemata meile suureks auks, et oleme välja valitud koos prestiižsete hotellidega nagu Ca' Sagredo Veneetsias, The Four Seasons Firenzes või Hermitage bay Antigua saarel,» ütles Pädaste mõisa kaasomanik Martin Breuer.

Pädaste mõis on Muhu saare lõunakaldal asuv maaliline mõisakompleks, mis paistab silma innovatiivse Eesti köögi, naturaalsete spaahoolitsuste ning puutumata loodusega.

USAst ja Kanadast pälvisid Andrew Harper's Hideaway Report auhinna Doloreses asuv Dunton Hot Springs ja Tofinos asuv Claywuuot Wilderness Resort, Kariibidelt ja Kesk-Ameerikast Antigual asuv Hermitage Bay ja Costa Rical asuv Gaia Hotel & Resort, Inglismaalt ja Iirimaalt Londonis asuv Haymarket Hotel ja Ballyvaughanis asuv Gregans Castle.

Prantsusmaalt Bordeaux's asuv Grand Hotel Bordeaux ja Pariisis asuv Hotel Particulier, Itaaliast Veneetsias asuv Ca'Sagredo ja Firenzes asuv Four Seasons, Horvaatiast Dubrovnikus asuv Pucic Palace ja Hvaris asuv Adriana, Indiast ja Kesk-Idast Maldiiviidel asuv Cocoa Island ja Omaanis asuv Six Senses Zighy Bay, Lõuna-Aafrikast ja Mosambiigist Franschhoekis asuv The Owner's Cottage ja Quirimbase saarestikus asuv Quilalea, Aasiast Tais asuv Six Senses Yao Noi ja Vietnamis asuv La Residence de Hue.

Andrew Harper's Hideaway Report on igakuine sõltumatu väljaanne, suunatud teadlikku valikut otsivale, nõudlikule ja kogemusterikka maitsega reisijale.

Reisides inkognito juba 30 aastat ning erapooletuse tagamiseks alati ka teenuse eest tasudes, loetakse Andrew Harperit ning tema meeskonda ülemaailmselt luksusreiside asjatundjaks ja usaldusväärseks autoriteediks.

Igal aastal meenutavad Andrew Harper ja tema meeskond viimase 12 kuu reisikogemusi ning sõeluvad kogetu põhjal välja parimad pärlid, mis tunnustatakse aastaauhinnaga.

«Aastaauhinna saajate hulka kuuluvad hotellid on pigem väikesed ja isikupärased, pakkudes ainulaadset lõõgastusvõimalust ning paistavad silma personaalse ning hooliva teenindusega,» ütleb Andrew Harper.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles