Haiglas olnud mees sai õllevarguse eest trahvi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlled.
Õlled. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Mustamäel elav Jaanus sai kohtutäiturilt teate, nagu oleks ta 3. oktoobril käinud poes õllevargil, mehe kinnitusel oli ta sel ajal hoopis haiglas.

Mees sai kulleriga kirja, milles teatatakse, et ta on varastanud Kristiine keskuse Prismast kaheliitrise õllepudeli ning nüüd kulub esialgu määratud 12eurose trahvi tasumiseks kohtutäituri kinnitusel üle 50 euro, kirjutab Õhtuleht.

Politsei kiirmenetluse otsuses kirjeldatakse, et varga isik tehti kindlaks, kasutades politsei andmebaasi KAIRI. Kui inimesel pole dokumente kaasas ja ta ütleb oma nime, siis saab patrullautos isikusamasust andmebaasist kontrollida ning andmebaas näitab ka inimese dokumendifotot.

Kui foto ja muude isikuandmete kokkulangevus on piisav, siis eeldab politseinik, et esitatud andmed on õiged ning isik on tuvastatud, selgitas politseiameti pressiesindaja Andres Sang. Sang kinnitas, et mehe juhtum on pärast haigusloo saamist üle vaadatud ning politsei andmebaasi mõttes on mehe nimi juba puhas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles