Jõulukuul eelistasid eestimaalased A le Coqi õlut ja Laua viina

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laua viin.
Laua viin. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Selveri jaekaupluseketi teatel osteti alkoholi jõulude ja aastavahetuse ajal traditsiooniliselt palju, seekord joodi jõulukuul enim A. Le Coqi õlut, Laua viina ja Martini Astit.

Aasta viimasel õhtul joodi kauplejate hinnangul enim Martini Astit, mis oli ühtlasi mullu enimmüüdud vahuvein. Jõuluõlle tiitli saab aga seekord anda A.Le Coq Premiumile. Populaarseimad viinad olid aasta lõpus Laua viin, Viru Valge ja Russki Standart.

«Kui toidukauba puhul pole kampaaniatoodete eelistamises midagi üllatavat, siis seekord valiti ka kingitusteks pigem neid kaupu, mis olid hetkel allahindluses,» kirjeldas tänavusi ostutrende Selveri juht Andres Heinver. «Inimesed on teadlikumad ja juhuslikke oste tehakse vähem. Pigem uuritakse kingisaajalt eelnevalt soove ja vajadusi ning lõpliku valiku tegemise eel vaadatakse nii hinda kui kvaliteeti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles