Subway Eesti konkurent: tundub, et võileivasööjaid siin jagub

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subway kaasasutaja Fred DeLuca.
Subway kaasasutaja Fred DeLuca. Foto: SCANPIX

Eestis kiirtoiduvõileibu pakkuva XPRS Deli OÜ omaniku Kadri Ugandi sõnul on Eestis piisavalt palju võileivasööjaid, et neid jagub nii neile kui ka varsti Eestis tegevust alustavale USA kiirtoiduketile Subway.

«Esimesed kolm kuud läks meil selgitamisele, et misasi see selline on, aga 2011 on iga kuuga paremini läinud,» sõnas Ugand, lisades, et tänavu on plaanis söögikohtade arvu kahekordistada ja aasta lõpuks on neid seega vähemalt neli.

Kõige tavalisem võileib maksab Ugandi sõnul XPRS Delis praegu 3,20, seega peaks Subway ka samas hinnaklassis tulema. «Kujutan ette, et kui nad suudavad turistidele müüa, saavad veidi rohkem küsida. Kõik oleneb nende äriplaanist,» märkis Ugand.

Viimase sõnul uuris ta koos partneritega eelmisel aastal Subway frantsiisilepingu võimalusi, kuid väga kaugele see ei jõudnud. «Tingimusteni me ei jõudnudki, meil endil hakkas kõik muu hästi jooksma,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles