Mutso: Tallinnas oleks tarvis rohkem turismitooteid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid Tallinnas
Turistid Tallinnas Foto: Laura Oks

Tallinnale oleks vaja juurde uusi turismitooteid, mis füüsiliselt jääksid kaugemale vanalinnast ja kesklinnast laiemalt, leiab EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso.

ASi Tallinna Sadam algatusel kogunesid täna Vanasadama Jahisadamas EAS-i, Tallinna Ettevõtlusameti, Eesti Turismifirmade Liidu ja Tallinna Giidide Ühingu esindajad, et arutada üha enam populaarsust koguva Läänemere kruiisiturismi tulevikku ja Tallinna valmisolekut suureneva turistide hulgaga toime tulla.

EAS-i turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on tegemist problemaatikaga, mida annabki kõige paremini lahendada kõigi osapoolte koostöös.

«Tallinnale oleks vaja juurde uusi turismitooteid, mis füüsiliselt jääksid kaugemale vanalinnast ja kesklinnast laiemalt,» märkis Mutso.

Mutso sõnul peab kruiisitoote arendamiseks Tallinnas kindlasti tegema korrektuure ka koostöös turismifirmade vahel, et koordineerida paremini ekskursioonigruppide liikumist erinevate turismiobjektide vahel.

Mutso sõnul ei ole täna kahjuks enam ka haruldane, kus puutume kokku olukorraga, et Tallinnas ei ole alati piisavalt hea keele- ja väljendusoskusega giide (eelkõige eksootilisemate keelte osas).  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles