Mitmetes ETK kauplustes saab sularaha arvelt välja võtta

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konsum.
Konsum. Foto: Sille Annuk

Sularahaautomaate jääb vähemaks ja see teeb muret maapiirkondade elanikele, kuid siin tulevad appi Eesti tarbijate ühistute keskühistu kauplused, mis pakuvad juba kuu aega mitmel pool võimalust raha arvelt välja võtta.

Kui Swedbank pakub sularahaautomaadile alternatiiviks pangabussi, siis SEB loodab postipangale, umbes kuu aega tagasi alustas aga Eesti Tarbijateühistute keskühistu uue teenuse pakkumisega, mis täidab turul oleva tühja koha, vahendab ERR Uudised.

«Sulgevad ju suured pangad maal kontoreid ja sularahaautomaate, aga ühistute poed on igal pool,» ütles Haapsalu Tarbijate Ühistu esimees Raimond Lunev.

Keskühistul ehk ETK-l on kokku 370 müügikohta, kus kõik ETK püsikliendid saavad taotleda tasuta kaarti Säästukaart Pluss, mis võimaldab koguda boonuspunkte, teha makseid ja ka raha välja võtta.

ETK kaardiga kauplusest sularaha väljavõtmine pole aga tasuta hüve – ühistule jääb 1,5 protsenti väljavõetud summast või minimaalselt 1 euro, kaardi kuutasu on 75 senti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles