Galerii: vaata Eesti kaunimate kodude pilte

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri Kodukiri valis konkursi «Aasta kodu» raames välja 2011. aasta kaunimad kodud. Vaata võidukodude pilte galeriist!


«Viie aasta tagusest ajast, kui esimest korda Kodukirja ilusa kodu konkursi patroonina hindajatega laua taga istusime, mäletan päris mitut uhket, ent minimalistlikult skandinaavialikku disainkodu, mis meie sisearhitekte tõeliselt võlusid,» ütles konkursi patroon Evelin Ilves.

«Ajapikku on konkursile lisandunud järjest oma kätega ja lähedaste inimestega koos tehtut. 2011. aasta märk on minu meelest Ise Tehtud Tore Pesa,» lisas ta.

«Kui tead, et sinu kodu seintes on su oma pere käte soojus, siis ongi see kodu just kõige kindlam kindlus. Kuid mis alati kõige tähtsam – heast kodust tulevad head lapsed, head inimesed, kallid kaasteelised,» ütles Ilves.

Finaali jõudis mitu päris tillukest, isegi alla 30-ruutmeetrist korterit, nentis Evelin Ilves, lisades, et samas oli õdus pesa ka vanasse Pelgulinna majja ehitatud läbi nelja korruse ulatuv lapsesõbralik kodu, mida ta külastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles