Viiendikud ei suutnud suitsetamisest loobuda

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiendikud vandusid suitsuhimule alla.
Viiendikud vandusid suitsuhimule alla. Foto: Caro / Scanpix

Sügisel alanud üleriigilise «Suitsuprii klassi» võistluse katkestas Saaremaal kolm klassi, nende seas ka Kuressaare põhikooli viies klass.

Saaremaal sügisel alustanud 21 klassist on võistlusest loobunud Kuressaare gümnaasiumi 10.d klass, Tornimäe põhikooli 7. klass ja Kuressaare põhikooli 5. klass, kirjutab Oma Saar.

«Loodame, et neil jätkub indu end ikkagi proovile panna ja katsetada uuesti järgmisel aastal,» sõnas võistluse maakondlik kontaktisik Saare maavalitsuse peaspetsialist Imbi Jäe.

Tervise Arengu Instituudi teatel osaleb tänavusel «Suitsuprii klassi» võistlusel  üle Eesti kokku 183 kooli, 723 klassi ja 13 652 õpilast, sealhulgas neljandaid klasse osaleb võistlusel 115.

Võistluse eesmärgiks on vähendada noorte suitsetamist ja suitsuvabade tubakatoodete tarbimist - seega võidavad võistlusest kõik, kes suudavad olla suitsupriid.

Selleaastane «Suitsuprii klassi» võistlus toimub juba seitsmendat korda ja see kestab kuus kuud ajavahemikul 27. oktoober 2008 kuni 27. aprill 2009.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles