Tallinna Kaubamaja avab märtsis uuendatud naiste- ja täiesti uue lastemaailma

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesuosakond saab täiesti uue näo.
Pesuosakond saab täiesti uue näo. Foto: Liis Treimann

Täna oma headest majandustulemustest teatanud Tallinna Kaubamaja plaanib paigutada teenitud kasumi naistemaailma uuendamisse ja lastemaailma avamisse.


Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp ütles, et ehkki tarbijate ebakindlus pole veel kuhugi kadunud, on inimesed hakanud vahepeal ära jäetud oste pisitasa tasa tegema ja selleks tuleb valmis olla.

Eelkõige soovib kaubamaja võita turuosa juurde naiste- ja lastekaupade osas. Selleks on märtsis kavas avada lisaks ilu- ja meestemaailmale ka uuendatud naistemaailm ja päris uus lastemaailm.

Kaubamaja turundusdirektori Anne-Liis Ostovi sõnul laieneb naistepäeval avatava Naistemaailma kaubavalik pesu, ülerõivaste, teksade ja aksessuaaride osas. Aasta jooksul tuleb müügile 40 uut kaubamärki, millest osa on eksklusiivsed, teised aga noortele suunatud ja trendikad.

Klassikast saavad olema esindatud Olsen, Sao Paulo ja Esprit; eksklusiivsetest See By Chloe, Red Valentino ja Eesti disaineid. Trendikamatest kaubamärkidest võib mainida selliseid nagu Naf-Naf, Silvian Heach, Kling, Review ja Garcia.

Osaliselt on Naistemaailma müügikeskkond juba uuenenud. Näiteks pesuosakonnas on senisest suuremat proovikabiinid, mille valgustust saab reguleerida ja kogu sisekujundus on uus. Peagi saavad naised ka uue personaalse nõustamise salongi ja mitu puhkekohta.

Hoopis põnev ja mänguline saab aga olema Lastemaailm. Kaubamaja neljandale korrusele tuleb rõivaste linn, viiendale aga seikluspark. Lapsed saavad enda käsutusse Lotte mängutoa, karusselli, videomängud, läbi kahe korruse kulgeva kellatorni ja jäätisekohviku. Seal saavad olema ka laste juuksur, mähkimis- ja imetamistuba ning suured proovikabiinid ning on võimalik pidada laste sünnipäevi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles