Aurinko: messikülastajad ostsid hästi Madeira ja Tenerife reise

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aurinko turismimessil.
Aurinko turismimessil. Foto: Aurinko

Nädalavahetusel toimunud turismimessil Tourest 2012 osutusid kõige populaarsemateks talvepuhkuse sihtkohtadeks Madeira ja Tenerife, suvepuhkuse paikadest said rahva lemmikuteks Sitsiilia, Korfu ja Mallorca.


Reisikorraldaja Aurinko tegevjuht Cinzia Siig ütles, et sel aastal külastas Touresti märgatavalt rohkem külastajaid kui eelmisel korral ja reisipakettide müük ületas ootusi.

«Kolme päeva jooksul tegi meie juures broneeringuid enam kui 1500 inimest, mis on rohkem kui eelmisel aastal,» lisas Siig. Tema sõnul jäi nädalaste reiside puhul keskmine ostetud reisipaketi hind 700-800 euro vahele.

«Meie puhul olid kõige populaarsemad sihtkohad talvepuhkuseks Madeira ja Tenerife ning suvepuhkuseks Sitsiilia, Korfu ja Mallorca. Soomest algavatest reisidest oli vaieldamatu lemmik Tai,» nentis Siig.

Eesti vanim reiskorraldaja Horizon Travel võttis veebruaris kasutusele emafirma, Soome suurima reisikorraldaja Aurinko kaubamärgi ning laiendas sihtkohtade arvu. «Kaubamärgi vahetus läks väga edukalt ning tarbijad on uue brändinime hästi vastu võtnud, mida tõestab ka rekordmüük messil,» ütles Siig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles