Eesti Post: vabariigi aastapäeval saab pakke saata 94 sendiga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakiautomaat Viljandi bussijaamas.
Pakiautomaat Viljandi bussijaamas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Post pakub Eesti Vabariigi 94. sünnipäeva puhul inimestele võimalust saata Post24 pakiautomaadist pakki sümboolse hinna, 94 sendiga.

 


Logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel kinnitab, et nii on kõigil võimalik oma riigi sünnipäeva tähistada: «Viisime sel nädalal hinna vastavusse Eesti Vabariigi 94. aastapäevaga, et julgustada inimesi ka meie riigi sünnipäeva puhul kingitusi saatma. Kindlasti on kõigil keegi, keda nad sooviksid selle tähtpäeva puhul tunnustada või meeles pidada.»

Arumeel lisas, et Post24 pakiautomaadid on ka tavahinnaga jätkuvalt kõige soodsam pakisaatmise võimalus Eestis. «Seoses Soome postigigandi Itella Smartposti hinnatõusuga nii era- kui äriklientidele ulatub hinnavahe sõltuvalt paki suurusest kuni 12 protsendini.»

Post24 pakiautomaadid on unikaalsed kogu maailmas, kuna neist on võimalik pakki saata nii postkontorisse, kulleriga kui ka teise pakiautomaati. Vahepealne krõbekülm ilm tõestas, et automaadid peavad siinsetele karmidele oludele kenasti vastu.

Pakiautomaadid asuvad mugavalt käidavates kohtades, neile saab ligi nii jalgsi, ühistranspordi kui ka autoga. Pakiautomaadid on turvalised ning varustatud valveseadmetega.

Logistika- ja postiettevõttel on üle riigi 38 pakiautomaati. Baltikumi esimesed välitingimustes Post24 iseteeninduslikud automaadid võeti esmalt kasutusele Eestis, nüüd tehakse seda Leedus ja lähitulevikus Lätis. Kokku plaanib Eesti Post paigaldada kolme Balti riiki üle 100 pakiautomaadi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles