Soe jaanuar soosis kindlustusseltse

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix.

RSA Kindlustuse teatel oli jaanuaris tänu vähestele pakasepäevadele ülekütmisest tingitud tulekahjusid ja autokahjusid kardetust vähem.

Baltimaade juhtiv kindlustusselts ning Eestis suuruselt kuuendat turuosa hõlmav RSA Kindlustus maksis Eestis jaanuaris klientidele kahjuhüvitisi kokku ligi 568 000 eurot, mis oli 47 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal kuul. Ettevõtte müügikäive ulatus ligi 1,7 miljoni euroni. 

Ettevõtte kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link ütles aga, et kahjude osas oli jaanuar ootuspärane ning hüvitiste kasv tulenes suurenenud kliendiportfellist. «Kuna pakasepäevi oli võrreldes mullusega vähem, siis nii ülekütmisest tekkinud tulekahjusid kui ka autokahjusid oli kardetust vähem. Hangest välja tõmbamist, käivitusabi või muud abi vajanud sõidukijuhid tegid autoabile palju väljakutseid, kuid saime nendega kenasti hakkama,» lausus Link.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles