SEB pakub homsest laenuvõime anonüümse kiirhindamise teenust

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB panga hoone
SEB panga hoone Foto: Mihkel Maripuu

Märtsist saavad kõik soovijad kolmes Tallinna kaubanduskeskuses asuvas SEB pangakontoris kümne minutiga oma laenuvõimet hinnata.

«Laenuvõime hindamine on mõnes mõttes sarnane tervise kiirkontrolliga, nt vererõhu või luutiheduse mõõtmisega. Kui tervisekontroll aitab hinnata tervislikku seisundit, siis laenuvõime analüüsi tulemusena selgub kliendi nn finantstervis,» selgitas SEB eralaenude äriarendusjuht Triin Messimas võimalust, mida pakutakse Rocca al Mare, Lasnamäe Centrumi ja Kristiine kaubanduskeskuses asuvas SEB kontoris.

Messimase sõnutsi ala-või ülehindavad inimesed sageli oma võimalusi vajaduse korral pangalaenu saada. Alahindamise puhul võtavad inimesed kulukaid kiirlaene, ülehindamise korral teevad nad aga ebarealistlikke plaane ning pettuvad, kui pank ei ole nõus toetama. «Nüüd saavad kliendid veenduda, et kogenud spetsialistilt nõu küsimine ei võta tunde ja selleks ei pea põhjalikult valmistuma. Pärast esialgse hinnangu kättesaamist on aega mõelda ning otsustada, kas ja kuidas erinevate kavatsuste teostamiseks laenuvõimalusi kasutada,» rääkis Messimas.

Laenuvõime hindamine on tasuta ja soovi korral anonüümne.

Kiiranalüüs annab hinnangu kliendi võimalustele taotleda vajaduse korral ükskõik millist laenutoodet krediitkaardist kodulaenuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles